کاربرد پلاستیک در ساختمان سازی در اصفهان توسط گروه ساختمانی اسپرلوس :
اگر نگاهی به اطراف خود بیندازیم به طور قطع میتوانیم بگوییم استفاده از پلاستیک و مشتقات آن,به بخش جدایی ناپذیری از زندگی شهری تبدیل شده به طوری که از ساختمان سازی تا مصارف خانگی میتوان انواع آن را مشاهده کرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد طرز ساخت سقف ویلا , اجرای آرماتوربندی سقف به لینک مربوطه مراجعه کنید. در این مقاله از اسپرلوس قصد داریم در مورد انواع پلاستیک در ساختمان سازی و کاربردهای آنها صحبت کنیم پس در ادامه همراه ما باشید.
کاربرد و مزایای پلاستیک در صنایع ساختمانی

پلاستیکهایی که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند مواد آلی هستند که از سلولز,رزین، مواد نفتی و… تشکیل شدهاند و با حرارت زیاد و فشار میتوان آنها را به اشکال مختلف درآورد و از آنها در صنایع مختلف استفاده نمود. این محصولات, به دلیل دوام و مقاومت بسیار مطلوبی که دارند امروزه در صنایع ساختمانی و در بخشهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند که در این بخش نگاهی به آنها خواهیم انداخت.
در بخش کفپوش ساختمان میتوان از پلاستیک استفاده نمود. استفاده از مواد پلاستیکی مقاوم, سبب میشود تا نظافت کف به راحتی انجام گیرد و همچنین سر و صدای کمتری به طبقات دیگر منتقل شود. همچنین از پلاستیک میتوان در بخش سقف نیز استفاده کرد. استفاده از مواد پلاستیکی در سقف سازی سبب میشود تا میزان مصرف انرژی به شکل چشمگیری کاهش یابد و فضای درون خانه، به شکل مطبوعی خنک باشد.
در صورتی که قصد دارید خانههایی با مصرف انرژی پایین یا در اصطلاح خانه سبز بسازید,استفاده از پلاستیک به شما کمک خواهد کرد تا میزان مصرف انرژی را به دلیل مقاومت گرمایی پلاستیک مدیریت کنید. همچنین پلاستیک سبب میشود تا جریان هوا به شکل یکنواخت در منزل برقرار شود بنابراین در فصول گرم و سرد سال، دمای منزل کاملا یکنواخت و مناسب خواهد بود. همچنین استفاده از پلاستیک در ساخت دیوار نیز بسیار مرسوم است و از آنها,به ویژه در نوسازی ساختمان برای ایجاد یک تکیه گاه برای ستونها استفاده میشود.
از دیگر کاربردهای پلاستیک میتوان به لولههای پلاستیکی,پنجرهها و دربهای ساختمان اشاره کرد. عمده دلیل استفاده از پلاستیک, به دلیل مزایای بیشماری است که این محصولات دارند. در ادامه این مقاله,در مورد مزایای استفاده از پلاستیک صحبت خواهیم کرد.
مزایای استفاده از پلاستیک

همانطور که مشاهده کردید، از پلاستیک در بسیاری از بخشهای ساختمان از جمله درب و پنجرهها, لوله کشی, دیوار,سقف و کف سازی استفاده میشود و دلیل محبوبیت آن را باید مزایای آن دانست.
برخی از مواد پلاستیکی قابل بازیافت هستند بنابراین میتوان گفت استفاده از پلاستیک سبب میشود تا محیط زیست کمتر دچار مشکلاتی نظیر آلودگی شود. طول عمر پلاستیک بسیار بالاست و چیزی بیش از 50 سال تخمین زده شده است. به همین دلیل، به راحتی میتوان از آن در بخشهایی نظیر قاب پنجرهها و لولهها استفاده نمود.
پلاستیکها عایق بسیار خوبی در برابر سرما، صدا و حرارت به شمار میروند. یکی از مباحث بسیار مهم در صنعت ساختمان، مبحث مصرف انرژی در بخش گرمایشی و سرمایشی ساختمان است. مواد پلاستیکی، در صنعت ساختمان میتوانند از هدر رفت انرژی به شکل چشمگیری جلوگیری کنند و هزینهها را کاهش دهند. از دیگر مزایای پلاستیک باید به وزن سبک آن اشاره کرد. در مقایسه با محصولات فلزی, چوبی و… پلاستیک بسیار سبکتر است و حمل و نقل آن به سادگی انجام میگیرد. همچنین به دلیل انعطافپذیری بالای این محصولات شاهد آن هستیم که نصب و مونتاژ آن در بخشهای مختلف ساختمان, به راحتی و با مشکلات کمتری انجام میگیرد.
بهداشتی بودن و سهولت نظافت پلاستیک از دیگر مزایای این محصولات است. استفاده از مواد پلاستیکی در لولهکشی بخشهای مختلف ساختمان از تشکیل قارچ و کپک جلوگیری میکند ضمن اینکه مقاومت آن در برابر خوردگی نیز بسیار بالاست. این در حالی است که در تاسیسات فلزی، شاهد خوردگی، پوسیدگی و ایجاد زنگ آهن در لولهها هستیم. در نهایت به عنوان آخرین مزیت محصولات پلاستیکی باید گفت قیمت آنها بسیار مناسب است و استفاده از آنها به لحاظ اقتصادی کاملا به صرفه میباشد.
انواع پلاستیک در ساختمان سازی

تا به این قسمت از مقاله با کاربردهای پلاستیک و مزایای آن در بخش ساختمانی آشنا شدید. شما در هر بخشی از ساختمان از جمله کلید و پریزها, قرنیزها اتصالات, دیوار پوش, نورگیرها و… میتوانید از مواد پلاستیکی استفاده کنید.
حال قصد داریم نگاهی به انواع پلاستیک و کاربردهای پلاستیک در این صنعت بیندازیم. پلاستیکهای ساختمانی در دو دسته زیر قرار میگیرند:
1. ترموپلاستیک
2. ترموست
ساختار پلاستیک های گرمایی که با نام ترموپلاستیک شناخته میشوند، در برابر گرما و سرما به سرعت تغییر پیدا میکند و نرم و سخت میشوند. این یعنی شما میتوانید آنها را تحت حرارت قرار داده و مجددا سرد کنید. نکته قابل توجه آن است که تغییر مکرر این ساختار میتواند بخشی از مواد نرم کننده درون پلاستیک را از بین ببرد یا رنگ آن را تغییر دهد. پلی اتیلن، پی وی سی و ABS از جمله پلاستیکهای ترموپلاستیک هستند.
ساختار پلاستیک های سخت شو که با نام ترموست نیز شناخته میشوند، قبل از آنکه قالب گیری شوند تا حد زیادی به ترموپلاستیک شباهت دارد اما به محض شکلگیری, دیگر حرارت نمیتواند ساختار آنها را تغییر داده و آنها را نرم کند. ترموستها، دارای ویژگیهای بسیار مطلوبی نظیر مقاومت در برابر ضربه, سایش و هوازدگی هستند و وزن کمی دارند. این موارد سبب شده تا استفاده از این نوع پلاستیک, امروزه با رشد قابل توجهی روبهرو شود.
پلاستیک های ساختمانی دارای قابلیت سهولت نصب هستند این یعنی شما به راحتی میتوانید با انواع بست و یا پیچ و مهره, اتصالات مورد نظر خود را به یکدیگر وصل نمایید. همچنین میتوانید از چسبهای مخصوص که برای این امر طراحی شده استفاده نمایید.
استفاده از بهترین پلاستیک در صنعت ساختمان سازی

در این مقاله از اسپرلوس با انواع پلاستیک در ساختمان سازی,کاربرد و مزایای آنها آشنا شدید. پلاستیک در دنیای امروز و در صنعت ساختمانی,به شکل گستردهای مورد استقبال قرار گرفته است به طوریکه از آن میتوان در ساخت سقف و کف, دیوارسازی, لوله کشی, ساخت قاب درب و پنجره و… استفاده نمود. دلیل این امر کاملا واضح است. پلاستیک ساختمانی در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی وزن کمتر و مقاومت بیشتری دارد. ضمن اینکه قیمت آن بسیار مناسب است و سهولت استفاده از آن سبب شده تا از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه باشد.گروه ساختمانی اسپرلوس از بهترین و باکیفیت ترین پلاستیک در در ساختمان سازی در اصفهان خود استفاده میکند جهت مشاوره و اجرای ساختمان سازی در اصفهان با ما تماس بگیرید.